Werkwijze Permanent

Kandidaten

Als professional ervaar je in de huidige markt waarschijnlijk het grote aanbod aan banen. De vraag is natuurlijk wat het beste aansluit op jouw vaardigheden, capaciteiten, persoonlijke eigenschappen en carrièrewensen. Kortom: ‘Waar word jij gelukkig van op langere termijn?’ Saro Recruitment helpt je om jouw ideale baan te vinden.

We bieden persoonlijke begeleiding met als doel jou voor te stellen bij een werkgever met de beste match. Onze werkwijze is simpel. Na het ontvangen van jouw (open) sollicitatie en CV, plannen we een persoonlijk gesprek met je in als jouw profiel aansluit op ons werkveld. We gaan het daarin natuurlijk hebben over jouw sollicitatie en besteden aandacht aan je persoonlijke eigenschappen en eventuele carrièrewensen.
Onze consultants zijn door hun eigen werkervaring volledig thuis in Finance, Banking, Zakelijke Dienstverlening en Commercie. Onze grote kennis van de markt delen we dan ook graag met jou. Die ervaring is de basis voor het succesvol samenbrengen van potentiële kandidaten en werkgevers.

Je kunt bij ons terecht voor recruitment van vaste en interim posities in de volgende gebieden:

  • Finance
  • Legal
  • Compliance
  • Sales

Bekijk vacatures

Bekijk hier al onze vacatures. Bij vragen kun je altijd contact opnemen!

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden? Stuur nu een open sollicitatie!