Press releases

Saro Recruitment opent nieuw kantoor in Frankfurt

Amsterdam, 18 januari 2019

Op 1 januari 2019 opende Saro Recruitment de deuren van haar nieuwe kantoor in het financiële centrum van Frankfurt. Na 5 succesvolle jaren als recruitment specialist in Nederland en Luxemburg, zal Saro Recruitment nu uitbreiden naar het belangrijkste financiële centrum van Duitsland.

Saro Recruitment is gespecialiseerd in de werving en selectie voor Finance, Legal, Compliance en Sales functies. De succesformule van Saro Recruitment ligt besloten in een combinatie van moderne search technologie, job advertising en de menselijke vaardigheden van hun recruitment consultants.

De director bij Saro Recruitment Frankfurt: “Wij geloven dat onze kennis en ervaring de Duitse financiële markt ten goede zal komen. Met ons grote internationale netwerk, waaronder in finance & banking en commerciële bedrijven, kunnen we ervaren kandidaten helpen bij het vinden van hun ideale management of specialistische functie.”

Frankfurt am Main is een interessante groeiregio vanwege het reeds sterk ontwikkelde financiële centrum en mogelijke effecten van een Brexit. Het nieuwe kantoor bevindt zich dan ook dichtbij alle bedrijven waarmee ze zullen gaan samenwerken. Met aanzienlijke ervaring in Finance & Banking in Nederland en Luxemburg en dezelfde aanwezige expertise in Frankfurt, wordt het bedienen van de Duitse markt met groot vertrouwen tegemoetgezien.

Naast het openen van het nieuwe kantoor, werd ook de nieuwe Duitse website https://www.saro-recruitment.de/ gelanceerd.

Neem voor meer informatie contact op met Robert van den Oord, Founder en Managing Director, op Robert.vandenoord@saro-recruitment.com

“Wij geloven dat onze kennis en ervaring de Duitse financiële markt ten goede zal komen. Met ons grote internationale netwerk, waaronder in finance & banking en commerciële bedrijven, kunnen we ervaren kandidaten helpen bij het vinden van hun ideale management of specialistische functie.”