De afgelopen decennia is arbeidsbemiddeling de rode draad in mijn loopbaan geweest. Hiervan heb ik de meeste ervaringsjaren opgedaan bij een wereldwijd beursgenoteerde organisatie. Na een aantal succesvolle jaren als consultant heb ik de stap gemaakt naar management. Al snel ontdekte ik dat mijn grootste kracht in het managen en coachen van anderen ligt. Ieder in zijn kracht laten werken dat is waar ik energie van krijg.

Arbeidsbemiddeling is een fascinerende wereld waarbij de omgeving constant in verandering is en vraagt om anticipatie. Met een grote passie voor recruitment en management is het voor mij elke dag opnieuw een uitdaging om het maximale te behalen. Niet alleen uit mezelf, maar ook de interne organisatie, de professional, en de opdrachtgever.

Vanuit Saro Recruitment streven we naar een persoonlijke klantrelatie, waarbij kwaliteit en klantbeleving voorop staan. Je doet geen zaken met een organisatie maar met de persoon. Ons doel is om de ideale specialist te zijn in het samenbrengen van professional en opdrachtgever.

“Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail.” - Ralph Waldo Emerson

Functie:
Kantoordirecteur

Talen:
Nederlands & Engels

Telefoonnummer:
+31 202 380 204

Email adres:
sonny.verbeet@saro-recruitment.com