Na vijf jaar als adviseur bij een Asset Manager te hebben gewerkt en na acht jaar ondernemerschap in de retailbranche, ben ik sinds 2007 actief in de recruitment branche. Zowel in Nederland als in Luxemburg. Ik ben een sociaal persoon en een echte netwerker. Ik houd ervan om met mensen van gedachte te wisselen op vele vlakken en heb een brede interesse, zowel zakelijk als privé. De werving en selectie branche past mij daarom goed. Mensen vinden in mij een positieve sparringspartner die goed het overzicht kan houden in grote projecten en doelmatig kan werken.

Met Saro kan ik mijn eigen ideeën en inzichten verwezenlijken. Door het sterke team dat achter mij staat weet ik zeker dat we net een stapje verder gaan om de juiste match te maken. Telkens als dat weer lukt geeft dat nog altijd een enorme voldoening.
In mijn vrije tijd kijk ik graag films en series, houd ik van lekker eten en ben ik druk bezig met mijn modelspoor hobby. Ik ben het liefst bij mijn gezin in Luxemburg, maar ben op wekelijkse basis ook in Amsterdam te vinden.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of naar versterking in de accounting sector, de financiële sector of de juridische sector, neem dan gerust contact op voor een kennismaking.

“The pessimist sees difficulty in every opportunity. The optimist sees the opportunity in every difficulty” - Winston Churchill

Functie:
Founder and Managing Director

Talen:
Nederlands, Engels & Duits

Telefoonnummer:
+31 202 380 207

Email adres:
robert.vandenoord@saro-recruitment.com