Na mijn Militaire Dienst ben ik begonnen als adviseur bij ING. Bij toeval ben ik daarna in de arbeidsbemiddeling beland. Dat was (en is nog steeds) een schot in de ros. Begonnen bij een uitzender, waar ik in vijf jaar allerlei functies heb bekleed; van intercedent tot Regiomanager.  De afgelopen 20 jaar heb ik als Recruiter en Accountmanager een groot netwerk opgebouwd  binnen Finance, Legal, Operations en HR. In die periode zijn kandidaten opdrachtgevers geworden en vaak ook weer andersom. Het bemiddelen van mensen naar een mooie, nieuwe uitdaging is dankbaar. Hierbij is duidelijkheid en transparantie erg belangrijk, kandidaten en opdrachtgevers willen immers graag weten waar ze aan toe zijn. Het is immers hun toekomst.

Bij Saro kan ik deze visie verder ontwikkelen en de organisatie in Nederland nog verder uitbouwen met een ervaren en gedreven team. Binnen Finance en Legal weten veel opdrachtgevers ons nu al te vinden. Wij kijken naar de klant en luisteren goed wat zij willen. Vanuit deze inventarisatie bieden wij; Werving & Selectie, Detavast en detachering.

In mijn vrije tijd sport ik graag; Mountainbike, Wielrennen, Voetbal en Skiën. Verder ben ik bij de voetbalclub Bestuurslid en ben ik verantwoordelijk voor alle Technische Zaken. En uiteraard breng ik graag tijd door met mijn gezin.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of naar versterking in de accounting sector, de financiële sector of de juridische sector, neem dan gerust contact op voor een kennismaking.

“Succesvolle mensen stellen betere vragen. En als resultaat daarvan krijgen ze betere antwoorden.”- Anthony Robbins

Functie:
Country Manager

Talen:
Nederlands, Engels & Duits

Telefoonnummer:
+31 202 380 200

Email adres:
paul.rademaker@saro-recruitment.com