Sinds maart 2018 ben ik onderdeel van het team van Saro Recruitment en heb ik mijn eerste stappen gezet in de wereld van recruitment. Daarvoor heb ik ruim anderhalf jaar bij een grootbank gezeten waar ik veel financiële kennis en ervaring heb opgedaan.

Als Associate Consultant ben ik medeverantwoordelijk voor Banking en Financial Services. Ik heb voor recruitment gekozen omdat ik zelf uit de business kom. Als geen ander weet ik hoe de markt er uit ziet en ben ik met mijn netwerk een waardevolle toevoeging. Daarnaast krijg ik ook veel energie om de beste match te maken tussen kandidaat en bedrijf. Naast mijn expertise wil ik vanuit kwaliteit en vertrouwen het verschil gaan maken voor de klant. Met als doel om een duurzame samenwerking te bewerkstelligen. Ik hecht veel waarde aan een relaxte werksfeer, collegialiteit en vrijheid. Ingrediënten die ik terug vind in mijn werk bij Saro Recruitment.

In mijn vrije tijd ben ik erg culinair bezig en graag in de natuur te vinden. Ook breng ik veel tijd door met mijn familie. Als Azië-liefhebber houd ik van verre en spannende avonturen.

“Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. If you haven't found it yet, keep looking. Don't settle. As with all matters of the heart, you'll know when you find it.” - Steve Jobs

Functie:
Associate Consultant - Finance & Accounting

Talen:
Nederlands en Engels

Telefoonnummer:
+31 202 380 203

Email adres:
mohamed.chahbari@saro-recruitment.com