Na drie jaar Nederlands recht te hebben gestudeerd en mijn bachelor te hebben behaald, besloot ik om een tussenperiode in te lassen waarin ik mijn horizon zou verbreden. Geen betere manier om dit te doen, dan bij Saro Recruitment.

Ik ben heel mijn leven al bezig met sporten. Van een aantal jaar boksen doordeweeks naar tennissen in de weekeinden. Verder heb ik acht jaar aan taekwondo gedaan. Alle moeite die ik in de sport heb gesport, heeft zich uiteindelijk uitbetaald door tweede te worden op de Europese kampioenschappen. Ook ben ik heel mijn leven al een fanatieke voetballer. Het deel uitmaken van een team en samen doelen bereiken voelt erg goed. Dit gevoel heb ik ook bij Saro Recruitment.

De energie van het team spat ervan af en dit zorgt ervoor dat ik mezelf erg goed kan ontwikkelen. Vanaf dag één ben ik behandeld als ik een volwaardig lid van het team. Elke dag reis ik anderhalf uur van Nijmegen naar Amsterdam. Toch sta ik elke ochtend met positieve energie op, wetend dat ik de processen tussen kandidaten en klanten vloeiender ga laten verlopen. Het is belangrijk dat mensen werken op een plek waar zij zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen. Saro Recruitment streeft hiernaar. Het contact met de klanten en kandidaten verloopt op een persoonlijke manier, waardoor het samenbrengen van deze twee op een natuurlijke manier tot stand komt. De hechte samenwerking van het team en deze persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat ik me erg goed op mijn plek voel bij Saro Recruitment.

" Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself." - Rûmî

Functie:
Assistent Recruiter

Talen:
Nederlands, Engels, Duits and Afghaans

Telefoonnummer:
+31 202 380 202

Email adres:
mansur.popal@saro-recruitment.com