Tijdens mijn HBO opleiding International Business and Management heb ik een half jaar stage gelopen op een recruitment afdeling van een e-commerce bedrijf. Na het behalen van mijn Bachelor heb ik vervolgens 1,5 jaar op de Financiële afdeling van deze organisatie gewerkt. Nu krijg ik bij Saro Recruitment de kans om mijn opgedane kennis van recruitment en financiën te combineren.

Verder ben ik momenteel bezig het afronden van mijn Master International Business. Het leren omgaan met verschillende culturen op de werkvloer is hierbij een van de kernpunten. Iets waar ik met veel enthousiasme meer over te weten kom, aangezien het communiceren met mensen van andere culturen altijd een van mijn grootste interesses is geweest. Ook dit komt bij Saro Recruitment goed van pas, aangezien veel van de bedrijven waar we mee samenwerken internationaal georiënteerd zijn.

Verder zijn een goede werksfeer en collegialiteit voor mij belangrijk. Ik ben er dan ook van overtuigd dat je door goed samen te werken uiteindelijk verder komt. Wat dat betreft zit ik bij Saro Recruitment dus goed op mijn plek.

‘‘No man is an island, entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main.’’ – John Donne

Functie:
Assistent Recruiter

Talen:
Nederlands, Engels en een beetje Spaans

Telefoonnummer:
+31 202 380 205

Email adres:
kayleigh.bergman@saro-recruitment.com