Frank is zaakvoerder (CEO) van “Rainbow Resources Group” een onderneming, die hij oprichtte eind 2012. Het bedrijf is een gespecialiseerd werving- en selectiekantoor alsook een uitzendkantoor voor administratieve en HR functies. De onderneming kreeg vorm na de overname van de activa van een familiebedrijfje gevestigd in Brussel en reeds meer dan 30 jaar actief in de sector op de Belgische markt.

Begonnen in de audit (vier jaar) is Frank later nog actief geweest als vennoot in de consultancy en marketing bij een Big Four. De hoofdbrok van zijn loopbaan is de meer dan 25 jaar ervaring in gespecialiseerde, vaste en tijdelijke werving- en selectie organisaties. Dit als Consultant, Manager en Algemeen Directeur van deze zowel nationale als internationale, kleine en grote ondernemingen.

Naast het runnen van zijn eigenorganisatie, is hij aandeelhouder in een distributiebedrijf van natuurlijke verzorgingsproducten voor de Benelux en begeleidt hij familiebedrijfjes in hun ontwikkeling en groei .Hij is lid en erkend gediplomeerde onafhankelijke bestuurder van GUBERNA. Hij was 10 jaar lid van de Raad van Bestuur van AMAB vzw ( een beschutte werkplaats in de rand rond Brussel). Tenslotte is hij ook actief als Business en Executive Coach.

Als Handelsingenieur van Solvay (Vrije Universiteit Brussel) heeft hij bijkomende opleiding genoten o.a. aan de INSEAD te Fontainbleau , bij Vlerick te Gent en bij STIMA (Stichting Marketing) in Brussel. Hij volgende zijn opleiding als Coach bij Rudi Vandamme in het “Ontwikkeling Instituut” en is erkend door de Belgische Staat als bemiddelaar in sociale, burgerlijke en commerciële zaken.

Met een passie voor het ondernemen, in het bijzonder werving en selectie alsook uitzendarbeid, koestert en leeft hij waarden na zoals vertrouwen en gerechtigheid (fairness).

Tenslotte gelooft hij in de kracht van een glimlach en dat een beeld duizend woorden spreekt.

Functie:
Member Advisory board