Na mijn studie Bouwkunde en Civiele Techniek, ben ik 26 jaar werkzaam geweest voor diverse bedrijven in de bouw- en vastgoed sector, dit in diverse management- en directie functies. Door in het verleden veelal mede verantwoordelijk te zijn geweest voor HR strategieën en personeelsbeleid, bood zich enige tijd geleden de kans om binnen Saro Recruitment Nederland de zakelijke dienstverlening uit te breiden met “Executive Search – directie en management professionals”.

Ik ben een echte netwerker. Heb oog voor detail zonder het geheel uit het oog te verliezen. Ik hou ervan om mensen en organisaties te verbinden in hun kracht. De recruitment branche past daarom goed bij mij. Binnen Saro Executive Search kan ik mijn ideeën en inzichten ontplooien en verwezenlijken. Elke dag is dan ook weer een welkome uitdaging.

In mijn vrije tijd sta ik regelmatig op de golfbaan, ook ben ik thuis vaak in de keuken te vinden, kokkerellen is mijn passie.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of naar versterking van jouw management en/of directie team, neem dan gerust contact met mij op voor een kennismaking.

“The secret of success is that you are ready for a change when it arises”- Benjamin Disraeli

Functie:
Executive Search

Talen:
Nederlands, Engels & Duits

Telefoonnummer:
+31 202 380 200

Email adres:
dianco.devries@saro-recruitment.com