David is een onafhankelijke ondernemer en eigenaar van diverse bedrijven in de startup technologie en Human Capital oplossingen en heeft een groot netwerk, voornamelijk in Luxemburg.

Hiervoor was hij werkzaam in Groot Brittannië en Luxemburg in de internationale bancaire sector voor bijna 30 jaar. In de laatste 20 jaar was hij werkzaam in diverse senior posities bij zowel de Chase Manhattan Bank in Luxemburg als Senior Manager en Vice President Fund Administration tot 1999, Deputy General Manager van The Bank of New York Mellon Luxemburg van 2000 tot 2004 en als General Manager en Managing Director van 2004 tot 2014

Naast zijn functie als hoofd van The Bank of New York Mellon Luxemburg, was hij ook de Chief Operating Officer voor de EMEA Trustee en Depositary werkzaamheden naast zijn voorzitterschap in de Vereniging voor Amerikaanse Banken in Luxemburg en zijn bestuursfunctie in de ABBL van 2010 tot 2012.

David heeft op dit moment nog steeds bestuursfuncties in diverse bedrijven, goede doelen en diverse andere entiteiten. Hij was bestuurslid bij de AMCHAM (American Chamber of Commerce Luxembourg) en de BCC Financial Services Commitees (Britisch Chamber of Commerce) voor vele jaren, lid van de International Bankers Association en de Irish Luxembourg Chamber of Commerce.

Functie:
Member Advisory board