Een carrière binnen de arbeidsbemiddeling is per toeval bij mij op het pad terecht gekomen. Tijdens mijn hbo-opleiding Reclame, Marketing en Communicatie hield ik me voornamelijk bezig met het bedenken van nieuwe producten & diensten. Zo heb ik onder andere een jaar bij een startup-studio meegelopen om de kneepjes van ondernemerschap beter te leren kennen. Wat mij ontzettend aansprak was de combinatie van constante ontwikkeling, het leren kennen van nieuwe mensen en het oplossingsgericht denken.

Toen mijn studie tot een einde kwam stond ik voor de vraag “wat nu?”. Via een goede vriend werd ik geïntroduceerd aan de wereld van recruitment en werd ik aangenomen bij een internationaal beursgenoteerde organisatie waar ik kon beginnen als recruitment consultant. Positief verrast, kwam ik er al snel achter dat veel aspecten binnen recruitment herkenbaar waren en mij, tot de dag van vandaag, nog steeds aanspreken. Zoals; het leren kennen van nieuwe mensen, het klantgericht werken en advies geven. Maar bovenal kwam ik er achter hoeveel voldoening het geeft om mensen verder te helpen met het vinden van de juiste carrière stap.

Dit is dan ook wat Saro zo uniek maakt en mij overtuigd heeft om hier te komen werken.
De klant staat centraal en ik krijg de ruimte om vanuit mijn kracht te werken. Ik ben erg nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen waar ik de klant graag over adviseer en breng graag de juiste mensen samen zodat zij tot hun gewenste doel komen.

Binnen Saro-recruitment ben ik verantwoordelijk voor de interim vacatures.

“Taste every fruit of every tree in the garden at least once. It is an insult to creation not to experience it fully” - Stephen Fry

Functie:
Associate Consultant - Finance

Talen:
Nederlands & Engels

Telefoonnummer:
+31 202 380 206

Email adres:
daan.valk@saro-recruitment.com