Na mijn studietijd ben ik meteen begonnen in de arbeidsbemiddeling. De diversiteit van de werkzaamheden, het contact met zowel bedrijven als kandidaten en het succesvol willen zijn in deze tak van sport zijn zaken die me na 20 jaar nog steeds erg aanspreken. Wat is er mooier dan voor een bedrijf de juiste kandidaat te vinden, zodat het bedrijf verder kan groeien? En voor de kandidaat een bedrijf en functie te vinden waar deze op zijn plek zit en met plezier heen gaat?

Als oud hockey international weet ik hoe belangrijk een team is. Als iedereen in het team weet waar zijn/haar kracht ligt en weet wat je van elkaar kan verwachten, word je sterker als team. En een sterk team is tot veel in staat.

Daarom heb ik ook gekozen om bij Saro – Recruitment in dienst te treden. Wij weten dat het voor mensen steeds belangrijker wordt om te werken in een omgeving waar ze zich kunnen ontplooien én waar ze worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. En wij als team kunnen zowel de organisaties als kandidaten goed adviseren en helpen, omdat we de markt kennen en weten wat er speelt.

Binnen Saro-recruitment ben ik verantwoordelijk voor de Legal vacatures, zowel vast als tijdelijk.

"The best way of learning about anything is by doing." Richard Branson

Functie:
Senior Consultant - Legal

Talen:
Nederlands & Engels

Telefoonnummer:
+31 202 380 201

Email adres:
bastiaan.poortenaar@saro-recruitment.com