Recruitment vast en tijdelijk

Recruitment voor vaste en tijdelijke contracten

In de huidige arbeidsmarkt is het soms moeilijk om aan de juiste kandidaten te komen. Saro Recruitment heeft daarom de volgende werkwijze ontwikkeld om tot de perfecte kandidaat te komen: Wij stellen minimaal 3 kandidaten met de beste match aan jouw bedrijf voor. Zo blijf je in staat om organisatiedoelen te realiseren.

We combineren onze search-technieken met persoonlijke begeleiding van kandidaten. Daarbij kijken we niet alleen naar vaardigheden en ervaring. Wij beoordelen ook de capaciteiten van de kandidaat, zijn of haar persoonlijke eigenschappen en carrièrewensen. Vervolgens kijken we of er een culturele fit is met jouw bedrijf. Onze werkwijze heeft voor een verbluffend resultaat aan succesvolle plaatsingen gezorgd.

Onze consultants zijn door hun eigen werkervaring volledig thuis in Finance, Banking, Zakelijke Dienstverlening en Commercie. Die ervaring is de basis voor het succesvol samenbrengen van kandidaten en werkgevers. Jouw vraag wordt door onze consultants begrepen.
Saro Recruitment biedt recruitment voor:

  • Vaste contracten
  • Tijdelijke contracten

Bij een tijdelijk contract wordt het werkgeverschap uitbesteed. Je profiteert van een hooggekwalificeerde professional. Wij handelen de contractuele afspraken af met de kandidaat. Voordat het tijdelijke contract afloopt kun jij bepalen welk type verlenging je wenst af te spreken met de kandidaat of dat je misschien zelfs de kandidaat wil aannemen voor onbepaalde tijd.

Onderscheidend

In plaats van tientallen CV’s op jouw bureau te leggen, selecteren we kandidaten met de beste fit voor jouw bedrijf. Dat doen we door onze moderne search-techniek en een unieke methode van interviewen in te zetten.

Expertise

Met ruime ervaring binnen de recruitmentbranche en het werken aan de klantzijde, brengen wij kennis en ervaring samen. Dat voegt waarde toe aan het recruitmentproces.

Betrokken

Onze persoonlijke benadering en interesse in mens en bedrijf maakt ons effectief in duurzame plaatsingen.

Netwerk van Professionals

Door ons uitgebreide zakelijke en zorgvuldig opgebouwde kandidatennetwerk, zijn we in staat om snel de perfecte kandidaat te vinden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze werkwijze of heb je een openstaande vacature en wil je hulp bij de invulling hiervan? Neem dan contact met ons op.