AVG

AVG staat voor: Algemene Verordening Gegevensbescherming. Het betreft een vernieuwde set Europese regels welke van kracht is vanaf 25 mei 2018 en vervangt de richtlijn voor gegevensbescherming van 1995.

Wat is er veranderd?

Er zijn nieuwe rechten die mensen toegang geven tot persoonlijke gegevens die bedrijven van hen verwerken en over hen opslaan. Zo introduceert AVG het concept van ‘toegang tot persoonlijke gegevens’ en ‘het recht om vergeten te worden’.

Mijn gegevens bij Saro Recruitment

Als je in het verleden via Saro Recruitment solliciteerde naar een baan of zelf bent benaderd door één van onze consultants, ben je mogelijk geregistreerd in ons systeem. De gegevens die wij tijdens het proces over jou hebben verzameld, gebruiken we om contact met je op te nemen om een mogelijk passende functie met je te bespreken en/of om je onze nieuwsbrief toe te sturen. We willen benadrukken dat jouw persoonlijke gegevens door ons met de grootste zorg wordt behandeld. Lees meer hierover in ons privacybeleid. Hoewel we jouw persoonlijke gegevens alleen gebruiken met de beste bedoelingen, bijvoorbeeld om de juiste baan voor je te vinden of om je op de hoogte te houden van nieuws en carrières, heb je misschien vragen over hoe we jouw persoonlijke gegevens verwerken. Je kunt ons daarom verzoeken om: 1.toegang te geven tot jouw gegevens, 2. jouw gegevens aan te passen, 3. jouw gegevens te wissen, 4. de bewerking van jouw gegevens te beperken, 5. al jouw gegevens voor dataportabiliteit met je te delen.

Gebruik dit webformulier om jouw verzoek bij ons in te dienen. We zullen dit vervolgens binnen 30 dagen na ontvangst inwilligen.

Neem voor meer informatie contact op met gdpr@saro-recruitment.com

Saro Recruitment Nederland
Entree II
De Entree 234
1101 EE Amsterdam

Bel +31 202 380 200