Wat is AVG ?

AVG staat voor: Algemene Verordening Gegevensbescherming. Het betreft een vernieuwde set Europese regels welke van kracht is vanaf 25 mei 2018 en vervangt de richtlijn voor gegevensbescherming van 1995.

Wat is er veranderd ?

Er zijn nieuwe rechten die mensen toegang geven tot persoonlijke gegevens die bedrijven van hen verwerken en over hen opslaan. Zo introduceert AVG het concept van ‘toegang tot persoonlijke gegevens’ en ‘het recht om vergeten te worden’.

Mijn gegevens bij Saro Recruitment

Als u in het verleden via Saro Recruitment solliciteerde naar een baan of zelf bent benaderd door één van onze consultants, bent u mogelijk geregistreerd in ons systeem. De gegevens die wij tijdens het proces over u hebben verzameld, gebruiken we om contact met u op te nemen om een mogelijk passende functie met u te bespreken en/of om u onze nieuwsbrief toe te sturen. We willen benadrukken dat uw persoonlijke gegevens door ons met de grootste zorg wordt behandeld. Lees meer hierover in ons privacybeleid. Hoewel we uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken met de beste bedoelingen, bijvoorbeeld om de juiste baan voor u te vinden of om u op de hoogte te houden van nieuws en carrières, heeft u misschien vragen over hoe we uw persoonlijke gegevens verwerken. U kunt ons daarom verzoeken om: 1.toegang te geven tot uw gegevens, 2. uw gegevens aan te passen, 3. uw gegevens te wissen, 4. de bewerking van uw gegevens te beperken, 5. al uw gegevens voor dataportabiliteit met u te delen.

Gebruik dit webformulier om uw verzoek bij ons in te dienen. We zullen dit vervolgens binnen 30 dagen na ontvangst inwilligen.

Neem voor meer informatie contact op met gdpr@saro-recruitment.com

Saro Recruitment Nederland
Entree II
De Entree 234
1101 EE Amsterdam                

Bel +31 202 380 200